2010

Tapahtumat 2010

Uudet kotisivut avattiin

kotisivutauki-esikatseluUusien kotisivujen viimeistely ennen julkistamista ja ylläpitäjien koulutus järjestettiin keskiviikkona 29.12.2010.

Tutustu uusiin sivuihimme. Otamme mielellämme vastaan palautetta.

Kuvassa vasemmalta: Minna Tikka, Tuovi Vaaranta, Heidi Vinni, Leena Kettunen ja sivuston pääylläpitäjä Matti Kettunen.

 

Koko perheen joulujuhla

Perinteinen kyläyhdistyksen joulujuhla järjestettiin Niemisen Urheilutalolla lauantaina 11.12.2010 alkaen klo 16.

Tilaisuuden aluksi yhdistys tarjosi vieraille jouluglögiä ja puheenjohtaja Heidi Vinni toivotti kaikki tervetulleiksi juhlaan. Ohjelmassa oli yhteislauluja Jorma Rouvisen ja Päivi Kölhi-Hirvosen johdolla. Päivi Kölhi-Hirvonen ja Teppo Mikkonen esiintyivät ja yleisö sai nauttia myös lasten tanssiesityksestä sekä tonttuleikistä. Ohjelmaosuuden päätteeksi saliin ilmestyi joulupukki, joka jakoi kaikille juhlaan osallistuneille lapsille lahjapussit.

Ohjelman jälkeen nautittiin yhdessä pitopalvelu Kastehelmen valmistama herkullinen jouluateria ja juhla päättyi yhdistyksen tarjoamiin joulukahveihin. Juhlaan osallistui yli seitsemänkymmentä kyläläistä.

joulujuhla2010-2-esikatselu joulujuhla2010-1-esikatselu joulujuhla2010-6-esikatselu joulujuhla2010-3-esikatselu joulujuhla2010-5-esikatselu joulujuhla2010-4-esikatselu

Miesten kokkausilta

Suuren suosion saavuttanut miesten kokkausilta järjestettiin Sintsin Tähtitaivas- ravintolassa. Illan isäntänä ja opettajana toimi edelliskerran tapaan Tähtitaivas-ravintolan mestarikokki Jari Parkkinen.

Alkuruoaksi valmistettiin sipulikeittoa, pääruokana oli leivitettyä porsaanleikettä perunasoseella ja uunijuureksilla höystettynä ja jälkiruoaksi nautittiin syksyinen marjakimara kermavaahdon kera. Tälläkin kerralla osallistujia oli maksimimäärä.

Elojuhla Vuoniemen mökillä

Yhdistyksen elojuhlaa vietettiin Vuoniemen mökillä lauantaina 4. päivä syyskuuta 2010. Tarjolla oli herkullista ruispuuroa, marjapiirakoita, kahvia ja muita virvokkeita. Osa vieraista saunoi ja ulkona järjestettiin riimunheittokilpailu. Kaikilla oli niin mukavaa...

vuoniemi2-esikatselu vuoniemi1-esikatselu vuoniemi3-esikatselu

Juhannusjuhla

Juhannusaattona 25.6.2010 yhdistys järjesti kyläläisille perinteisen juhannusjuhlan Kylmäpohjan rannassa. Tarjolla oli monenlaisia herkkuja: muurinpohjalettuja, pullaa, grillimakkaroita, kahvia, teetä, mehua ja virvokkeita. Tunnelmallisesta tanssimusiikista vastasivat Päivi Kölhi-Hirvonen, Pekka Sallinen ja Pertti Häkkinen. Talkoovoimin siistitty ja somistettu juhlapaikka houkutteli paikalle runsaasti kyläläisiä - vauvasta vaariin. Lämmin ja aurinkoinen ilta suosi leppoisaa yhdessäoloa. Yhteisvoimin koottua juhannuskokkoa ihaili parisatapäinen juhlaväki.

tanssilavalla2-esikatselu paivijapekka-esikatselu tanssilavalla-esikatselu juhlavakea2-esikatselu kokko-esikatselu

Miesten kokkausilta

Sintsin Tähtitaivaalla järjestetiin miehille tarkoitettu kokkauskurssi torstai-iltana 8.4. klo 18.00.

Keittiömestari Jari Parkkisen opastuksella tutustuttiin kokkauksen saloihin. Kokkausilta sai innostuneen vastaanoton, ja vastaavanlainen tilaisuus päätettiin järjestää myös syksyllä.

Talvirieha 2010

Yhdistyksen talviriehaa vietettiin 28.3.2010 Niemisen Urheilutalon pihapiirissä. Ohjelmassa oli mm. ratsastusta, lumikenkäilyä, kasvomaalausta ja ulkoleikkejä. Puhvetista sai ostaa kahvia, mehua, makkaroita, pullaa ym. Tilaisuuden päätteeksi arvottiin täytekakku.

lumikengat-esikatselu ratsastus-esikatselu makkaroita-esikatselu kakkuarvonta-esikatselu kasvomaalausta-esikatselu talvirieha2010-esikatselu