2011

Tapahtumat 2011

Niemisen bingo täytti 40-vuotta

Niemisen Urheilijoiden vetämä bingo juhli 40-vuotista taipalettaan Niemisessä juhlabingon merkeissä 27. helmikuuta. Kyläyhdistys onnitteli Urheiluseuraa ansiokkaasta työstä kylällä ja hyvästä yhteistyöstä. Niemisen urheilutalo on kyläläisille ja muille toimijoille merkittävä kokoontumispaikka.

Helmikuun viimeisenä sunnuntaina pelattiin Niemisessä juhlabingo ja paikalle oli saapunut noin sata pelaajaa. Uudet pelaajat pääsivät pelinhenkeen kiinni, kun juhlan kunniaksi pelattiin yksi ilmainen kierros. Niemisen Urheilijat ovat pyörittäneet bingoa ansiokkaat 40- vuotta ilman välivuosia.

Juhlassa palkittiin pitkäaikaiset bingon pyörittäjät ja perustajajäsenet sekä muisteltiin bingon historiaa. Bingoisäntä Osmo Mölsä ja Väinö Jordan ovat pyörittäneet bingorumpua alusta saakka sekä Pentti Pitkänen on ollut lipunmyyjänä neljänkymmenen vuoden ajan. Kuponkeja tarkastamassa ja palkintoja jakamassa ovat olleet Tuula Mölsä ja Eija Parviainen. Tuulikki Parvianen ja Sisko Päivinen vuorottelevat kuuluttajina. Vanhimpana pitkäaikaispelaajana palkittiin Annikki Nykänen. Lisäksi palkittiin useita Urheiluseuran jäseniä ja avustajia.

Kyläyhdistys onnitteli Urheiluseuraa ansiokkaasta työstä kylän hyväksi ja yhteistyöstä. Bingo on merkittävä tulonlähde urheiluseuralle, joka mahdollistaa urheilutalon ylläpidon. Bingoa pelataan joka sunnuntai klo 17.00 äitienpäivään saakka Niemisen Urheilutalolla.

bingo40v-1-esikatselu bingo40v-2-esikatselu bingo40v-3-esikatselu