2018

Vuoniemen mökillä valmistaudutaan kesään

Vuoniemen talkootiimi kokoontui mökille keskiviikkona 30.5. ensimmäistä kertaa talven jälkeen. Mökissä, aitalla ja grillikodalla huoltotoimet sujuivat totuttuun tapaan, laiturin asennus ja muut pihalla ja rannassa tehtävät työt samoin. Esimmäiset vieraamme saapuvat kesäkuun alussa, tervetuloa!

Kiitos talkoolaisille aamupäivän ahkeroinnista! Huom! Vielä muutama kesäkuun viikko vapaana - vilkaise varauskalenteria kohdasta: Vuokraa mökki.

vuoniemi kevat1vuoniemi kevat2

Talkoot kylähautausmaalla 17.5.2018

hautausmaatalkoot1hautausmaatalkoot2Rääkkylän kappeliseurakunnan ja kyläyhdistyksen yhteiset siivoustalkoot Niemisen kylähautausmaalla pidettiin torstaina 17.5. Kahdeksanhenkinen talkooporukka sai nopeasti hyvää jälkeä aikaan, sillä lämpimät ja kuivat säät olivat kuivattaneet maan helposti haravoitavaan kuntoon. Työrupeaman jälkeen maistuivat grillimakkarat, mehut, kahvit ja pullat.

Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille!

Pilkkikisat Piimälahdella

Tuuleton, lämmin ja aurinkoinen kevätsää houkutteli pilkkijät Piimälahden jäälle pääsiäislauantaina 31.3. Paikalle saapui lähes 50 ulkoilijaa, joista kisaan osallistui 42 henkilöä, aikuisia ja lapsia. Tapahtuman järjestäjänä edellisvuosien tapaan oli Niemisen Seudun Metsästysyhdistys, mukana järjestelyissä olivat myös Niemisen-Venturin Osakaskunta sekä kyläyhdistys. Varsinaisissa kilpailusarjoissa menestyneiden lisäksi palkittiin myös kisan suurimman ja pienin kalan saajat. Pienimmän kalan (3g) nappasi yhdistyksemme hallituksen jäsen Hannu Helmi.  Onnea, Hannu! Kaikki tulokset ovat nähtävillä osakaskunnan kotisivuilla niemisenventurinosakaskunta.fi.

Syyskaudella 2017 peruskorjattu Iitan kota tarjosi oivat puitteet kisaväen yhdessäoloon ja muonitukseen. Makkarat, pullakahvit ja mehut maistuivat kolmen tunnin pilkkimisurakan päätteeksi. Kiitos järjestäjille virkistävästä kevättalven tapahtumasta!

pilkkikisat 1pilkkikisat 2pilkkikisat 3