2019

Joulukahveilla 1.12.2019

joulukahvit 1Sunnuntaina 1.12. aloitimme adventin ajan ja joulun odotuksen kutsumalla kyläläiset vieraiksemme Niemisen Urheilutalolle. Tuntia ennen kahvi- ja glögitarjoilua kokoonnuttiin Niemisen kyläkappelille laulamaan kauneimpia joululauluja kanttori Annikki Logrenin ja kirkkokuorolaisten kanssa. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksien tuotot käytetään tänä vuonna kehitysmaiden lasten auttamiseksi. Kappelilla kolehtiin kertyi lähes 100 euroa.
Iloinen puheensorina ja lämmin tunnelma täyttivät Urheilutalon kahvion välittömästi, kun väki laulutilaisuuden jälkeen saapui katettujen pöytien ääreen. Kummassakin tilaisuudessa oli ilahduttavan paljon osallistujia.

Lämmin kiitos Rääkkylän kappeliseurakunnalle ja Niemisen Urheilijat ry:lle yhteistyöstä. Kiitos kaikille tilaisuuksiin osallistuneille. Hyvää adventin aikaa ja joulun odotusta!

joulukahvit 2joulukahvit 3joulukahvit 4

Syyspuuhia Vuoniemen mökillä

Perinteiset syystalkoot Vuoniemen mökillä pidettiin lauantaiaamuna 28.9. Reilun tunnin ahkeroinnin jälkeen vene oli talviteloillaan, Kylmäpohjasta tuodut puut pilkottu ja kannettu liiteriin, kiinteistö tarkastettu ja huollettu. Töiden jälkeen nautittiin syksyinen piknikki mökin kuistilla. Kiitos talkoolaisille ja hyvää alkanutta syksyä kaikille! 

Syystalkoot2Syystalkoot3Syystalkoot5

Avoimet kylät Kylmäpohjassa

Lauantaina 8. kesäkuuta kokoonnuimme Kylmäpohjan kodalle munkkikahveille. Päivä oli aurinkoinen ja helteinenkin, mutta puiden varjossa kahvit, teet, mehut ja tuoreet munkit maistuivat. Leppoisan yhdessäolon ja kuulumisten vaihtamisen välillä ehdimme aloittaa myös rannan haravoinnin. Uijia ja kodalla kävijöitä riitti koko päivän ajaksi ja kaikilla meillä oli mukavaa. Avoimet kylät -tapahtuman järjestimme Kylmäpohjassa nyt toisen kerran. Kiitos vieraille käynnistä ja hyvää alkanutta kesää kaikille! 

 avoimet kylat 1avoimet kylat 2avoimet kylat 3avoimet kylat 4avoimet kylat 5

Lisää aurinkoenergiaa Vuoniemen mökille

Vuoniemen mökin aurinkosähköjärjestelmän uusiminen ja nykyaikaistaminen on nyt viimeistelyjä vaille valmis. Toimenpiteellä haluamme parantaa vuokralaistemme asumismukavuutta ja -turvallisuutta. Järjestelmän toimitti aurinkosähkön asiantuntija, Sähköasennus Mirotex Oy. Asennustöistä ovat vastanneet kuluvan kevään aikana yhdistyksemme taitavat talkoolaiset.

aurinkovoimala1aurinkovoimala2aurinkovoimala3

Piimälahden pilkkikisat

pilkkikisat 2019Aurinkoinen, tyyni ja lämmin sää hemmotteli pilkkijöitä Piimälahdella Iitan kodan ympäristössä sunnuntaina 7.4. Jäällä oli helppo liikkua, ja keskittynyt kolmen tunnin uurastus toi kilpailijoille hyvät saaliit. Kilpailun päätteeksi jaettiin Iitan kodalla palkinnot, vaihdettiin kuulumisia, paistettiin makkaroita ja juotiin pullakahveja. Tapahtuma merkittiin Iitan vieraskirjaan.

Kiitos Niemisen Seudun Metsästysyhdistykselle ja Niemisen-Venturin Osakaskunnalle leppoisasta, hyvää mieltä tuottaneesta tapahtumasta!