2020

Uimaopetusta Kylmäpohjassa

Viikolla 30 Kylmäpohjan uimarannassa järjestettiin lasten uimakoulu. Uimaopetusta varten lapset jaettiin alkeis- ja jatkoryhmiin. Korona-ajasta johtuvien turvallisuusohjeiden mukaisesti ryhmien enimmäiskoko oli kymmenen. Alkuviikon hellesää viileni viikon loppua kohden, mutta urhoolliset uimarit saapuivat kuitenkin joka päivä paikalle harjoittelemaan jo opittuja taitoja ja oppimaan uutta. Opettajana toimi Susanna Broman apunaan nuoret Taina Holopainen ja Ville Ahonen.

Uimakoulu1Uimakoulu2Uimakoulu3

Talkoot Kylmäpohjan uimarannalla

Oheinen kuvasarja kertoo paremmin kuin tuhat sanaa, mitä tapahtui heleänä, aurinkoisena ja varsin tuulisena sunnuntaiaamuna 7.6. Kylmäpohjan rannassa. Kiitos kymmenhenkiselle talkooporukalle, lapsille ja aikuisille, koneenkäyttäjälle ja tapahtuman kuvaajalle!

Aallot heittävät rantaan muraa, joka kulkeutuu lahdelle mm. Kylmäojaa pitkin. Jotta hiekkaranta pysyisi puhtaana ja viihtyisänä, on rantaa puhdistettava säännöllisesti joka kesä. 

kylmapohja kesakuu 01kylmapohja kesakuu 02kylmapohja kesakuu 03kylmapohja kesakuu 04kylmapohja kesakuu 05kylmapohja kesakuu 06kylmapohja kesakuu 07kylmapohja kesakuu 08kylmapohja kesakuu 09kylmapohja kesakuu 10