2020

Tapahtumat 2020

Syystöitä Kylmäpohjan uimarannalla

kymapohja talkoot lokakuu1Kylmäpohjan uimarannan syystalkoot pidettiin keskiviikkona 14.10. Kuten talkookutsusta ilmeni, rannan tuntumaan oli jo muutamaa päivää aikaisemmin asennettu useita metrejä pitkä kouru. Talkooväki rakensi kourun molempiin päihin suodatinkankaalla tiivistetyt kivipesät. Valumavesikouru maisemoitiin täyttämällä se kivillä. Nähtäväksi jää, ohjautuvatko tieltä ja parkkipaikalta tulevat sadevedet nyt kouruun ja kivipesiin vai tarvitaanko vielä lisää toimenpiteitä uimarannan veden puhtaana pitämiseksi.

Talkoitten aikana myös ranta-alueella olevien rakennusten kunto tarkistettiin ja tehtiin tarvittavat korjaus- ja huoltotyöt. Makkarat paistuivat kodalla ja jälkiruokana maistuivat kahvi, tee ja herkulliset kahvileivät.

Kiitokset kuusihenkiselle talkooporukalle ja kaikille projektiimme osallistuneille! Työ jatkuu: syksyn aikana avaamme vielä näkymää kodalta järvelle päin niittämällä ja raivaamalla ruovikkoa kodan edustalta. Kaikki niittotaitoiset: tervetuloa mukaan avartamaan maisemaa!

kymapohja talkoot lokakuu2kymapohja talkoot lokakuu3kymapohja talkoot lokakuu4