Uutisia ja tiedotteita

Uutisia ja tiedotteita

Kylmäpohjan ranta ei ole kaatopaikka!

Kaikille kyläläisille, ranta-asukkaille ja ohikulkijoille tiedoksi:  Kylmäpohjan uimaranta ja koko ranta-alue on tällä hetkellä kunnostuksen kohteena. Viime syksyn pengertalkoiden ja lähiympäristön risusavotan raivaustyö on vielä kesken. Samoin jäiden rikkomat ja veden mukana rantaan ajautuneet laiturin osat ovat vielä kunnostamatta. Grillikodan ja varaston / uimakoppien / tanssilavan kunnostustyöt ovat myös kesken.  Kyläyhdistyksen työtaakkaa ei vähennä se, että joku kippaa oman kaatopaikalle kuuluvan kuormansa Kylmäpohjan ranta-alueelle. Teko on mielestämme ilkivaltaa, jolta emme valitettavasti ole välttyneet aikaisemminkaan. Otamme kiitollisina vastaan kaikki tapaukseen liittyvät tiedot ja vihjeet.

Kylmäpohja 8 6 17A

Avoimet Kylät 2017 -päivä Kylmäpohjassa la 10.6. klo 10 - 14

Osana Suomi 100 -ohjelmaa kutsumme kaikki kylätoimijat, kyläläiset ja vapaa-ajan asukkaat talkoisiin yhteisen kokoontumispaikkamme, Kylmäpohjan rannan ja sen lähiympäristön siistimiseksi ja kaunistamiseksi. Omat haravat ja kassarat mukaan, grillikodalla juomme talkookahvit ja paistamme makkaroita. Omiakin eväitä voi ottaa mukaan, vapaaehtoinen murkinamaksu 2€. 

Tule mukaan, tehdään yhdessä hyvää!

suomi100 avoimetkylat

Polttopuutalkoot jatkuvat

Raivaustalkoot2aKyläyhdistyksen polttopuutalkoot jatkuvat tiistaina 16.5. Kokoonnumme Kylmäpohjan rannassa aamulla klo 9:00. Viime syksynä tehdyt polttopuut ja rangat lastataan peräkärryihin ja kuljetetaan Vuoniemen mökille. Osa valmiiksi pilkotuista puista viedään Murtoniemen laavulle.

Tule mukaan vaikka pienemmäksikin ajaksi, kaikki apu on tervetullutta! Urakan päätteeksi paistamme Vuoniemen mökin grillikodalla makkaroita ja juomme talkookahvit.

Puutalkoot Vuoniemen mökillä

Tule mukaan polttopuiden tekotalkoisiin Vuoniemen mökille tiistaina 9.5.2017. Aloitamme työt aamulla klo 9:00. Ota omat makkarat mukaan, talo tarjoa kahvia, teetä ja mehua ja pullaa. Tervetuloa!

Tyttöjen ilta aikuisille naisille Urheilutalolla

Aikuisten naisten tyttöjen iltaa K-18 vietetään Niemisen Urheilutalolla (Hammaslahdentie 1126) perjantaina 21. 4. 2017 klo 19 - 21.
Tilaisuudessa paljon erilaisia esittelijöitä, Kekäleen muotinäytös, kahvio ja arvontaa. Järjestäjinä Katariinan Jalkahoiva / Sintsin martat.

Ei pääsymaksua. Tervetuloa!

Pilkkikisat Piimälahdella lauantaina 1.4.2017 klo 10-13

Niemisen Seudun Metsästysyhdistys ry ja Niemisen-Venturin Osakaskunta järjestävät perinteiset kevättalven pilkkikisat Piimälahdella Iitansaaren ympäristössä. Järjestäjät tarjoavat Iitan kodalla makkaroita, kahvitarjoilusta huolehtii Niemisen ja Sintsin Seudun Kyläyhdistys ry:n väki. Osallistumismaksu aikuisilta 5 €, lapset ilmaiseksi.

Tervetuloa!Pilkkikisat 11b

Luonnonkaunis Vuoniemi kutsuu

  • kalaisat vedet
  • marjamaat ja sienimetsät
  • saimaannorpan kotivesi

Vapaita viikkoja vielä jäljellä vuokramökillämme Vuoniemessä. Katso lisää kohdasta: Vuokraa mökki.

Kokouskutsu

Niemisen ja Sitsin Seudun Kyläyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 13.3.2017 klo 18:00 Niemisen Urheilutalolla Hammaslahdentie 1126.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9 §:n määräämät asiat (tilinpäätöksen käsittely ja vastuuvapauden myöntäminen).

Kahvitarjoilu alkaa klo 17:30.  Tervetuloa!

Hallitus

Hiihtoladuista

Hiihtoladut alueella Piimälahti - Syvälahti ovat nyt käytössä. Ladulle pääsee esim. Pajulan rannasta, ja se kulkee Iitan kodan ja Petäjäluodon kodan kautta Syvälahteen. Metsäladuille pääsee edellisten talvien tapaan Niemisen Urheilutalolta.

Aurinkoisia kevättalven päiviä, luistavia kelejä!

Jäsenmaksut 2017

Hyvä kyläyhdistyksen jäsen,  hyvät kyläyhdistyksen ystävät

On jälleen aika muistuttaa teitä jäsenmaksusta. Se päätettiin pitää entisen suuruisena: 10 € / henkilö, 30 € / yritykset ja yhteisöt. Tilitiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta "Liity jäseneksi". Muistathan liittää suoritukseesi yhteystietosi, tarvitsemme ne jäsenrekisteriämme varten.

Kiitos!