Uutisia ja tiedotteita

Uutisia ja tiedotteita

Kesäuutisia Kylmäpohjasta

Kylmäpohjan uimarannalta 15.6.20 otettujen vesinäytteiden tulokset ovat nyt nähtävillä uimakoppien viereisellä ilmoitustalululla. Uimaveden laatu on tänäkin kesänä hyvä, vaikka vesi oli näytteenottopäivänä hieman sekaisin ruovikoiden kuivaniittojen ja rannan harvoinnin vuoksi.  Ilmoitustaululla on myös muuta ajankohtaista tietoa mm. Kylmäpohjassa pidettävistä uimakouluista. Käykäähän vilkaisemassa!

Töyräs poissa2b Ilmoitustaulu20

Tiedote Kylmäpohjan uimarannan käyttäjille

Helteiden jatkuessa ja uimavesien lämmetessä on hyvä muistaa, että Kylmäpohjan uimaranta on yleinen uimaranta, jota kyläyhdistys pitää kunnossa yhdessä kunnan vapaa-aikatoimen kanssa. Haluamme, että ranta pysyy siistinä ja puhtaana ja vesi uimakelpoisena koko kesän. Rannalla olevaan infotauluun liitetty koirien uittamiskielto perustuu Järjestyslain 14 §:ään (koirakuri): "Koiran omistajan tai haltijan on pidettävä huolta siitä, ettei koira pääse kytkemättömänä kuntopolulle tai muulle sen kaltaiselle juoksuradalle eikä lainkaan yleiselle uimarannalle --"

Kieltokyltin kääntäminen nurinpäin ei muuta tilannetta - kielto on voimassa kaikesta huolimatta. Olemme kääntäneet kyltin takaisin oikein päin, toivottavasti se pysyy nyt näkyvillä. Kylmäpohjan grillikodan takana on veneille tarkoitettu luiska, lemmikkien uittaminen siellä on mahdollista. 

Hyvää ja turvallista keskikesän aikaa kaikille!

kyltti oikeinkyltti vaarin

Huoltotoimet Kylmäpohjassa jatkuvat

Talkoot jatkuvat4Kylmäpohjan rannan huoltotoimia jatkettiin sunnuntaina 14.6. ja maanantaina 15.6. ruovikoiden kuivaniitoilla ja uimarannan puhdistustalkoilla. Todellinen kesäsää hemmotteli talkoolaisia ja niittokoneen käyttäjiä. Niitot jatkuvat heinäkuun puolenvälin jälkeen, mutta rantaa puhdistamme lähes päivittäin. Odotamme nyt 15.6. otettujen vesinäytteiden tuloksia... 

Kutsu yhdistyksen kevätkokoukseen 9.6.2020

Niemisen ja Sintsin Seudun Kyläyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 9.6.2020 klo 18:00 Niemisen Urheilutalolla os. Hammaslahdentie 1126. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9 §:n määräämät asiat (tilinpäätöksen käsittely ja vastuuvapauden myöntäminen).

Kahvitarjoilu ennen kokouksen alkamista. Tervetuloa!  Hallitus

Yhdistyksen kevätkokous siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

Hyvät yhdistyksen jäsenet

18.3.2020 pidettäväksi ilmoittamamme sääntömääräinen kevätkokous siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.  Noudatamme Suomen valtioneuvoston päättämiä linjauksia koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.  Hallitus

Yhdistyksen säännöt uudistuivat

Syksyn 2019 aikana kyläyhdistyksen hallitus valmisteli sääntömuutoksen, joka käsiteltiin ja hyväksyttiin syyskokouksessa 30.11.2019. Sääntömuutos lähetettiin edelleen Patentti- ja rekisterihallitukseen, joka hyväksyi ja rekisteröi ne 25.2.2020. Tutustu uudistettuihin sääntöihimme >> 

Jäsenmaksut 2020

Hyvä yhdistyksemme jäsen, hyvät kyläläiset. Hyvää jatkoa vuodelle 2020! Yhdistyksemme syyskokouksen päätöksen mukaisesti jäsenmaksujen suuruus pysyy vuonna 2020 ennallaan: 10 € / henkilö, 30 € / yritykset ja yhteisöt. Emme lähetä tänäkään vuonna postitse pankkisiirtolomakkeita, vaan yhdistyksen pankkiyhteystiedot löytyvät www-sivujemme kohdasta "Liity jäseneksi". Kiitos kannatuksesta, tervetuloa mukaan toimintaamme!

Tervetuloa joulukahveille ja glögille 1.12.2019

Joulun odotus alkaa... Kutsumme kyläläiset joulukahveille ja glögille Niemisen Urheilutalolle ensimmäisenä adventtisunnuntaina 1.12. klo 14 - 16. Kahvitarjoilua edeltää Rääkkylän kappeliseurakunnan Kauneimmat joululaulut -tilaisuus Niemisen kappelilla klo 13 -14. Lämpimästi tervetuloa! t. kyläyhdistyksen väkiJoulutortut2

Kutsu yhdistyksen syyskokoukseen

Niemisen ja Sintsin Seudun Kyläyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 30.11.2019 klo 14:00 alkaen Niemisen Urheilutalolla os. Hammaslahdentie 1126, Nieminen . Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9 §:n määräämät asiat sekä yhdistyksen sääntömuutos. Tervetuloa! Kahvitarjoilu ennen kokouksen alkua.

Hallitus

Uimaan!

uimaanKylmäpohjan uimarannalta 19.6.19 otetun vesinäytteen tutkimustulokset osoittavat, että veden laatu uimarannassa on huimasti alle toimenpiderajojen – veden laatu on siis jo toista kesää peräkkäin hyvä ja siinä on turvallista uida. Tutkimuksen tulokset ovat luettavissa Kylmäpohjan pukukoppi-varaston seinässä olevalla ilmoitustaululla.
Uijia rannalla on riittänyt, eikä kolea sää ole lannistanut uimakoululaisten intoa oppia uusia taitoja.